Artistes i comunitat de La Central del Circ,

Com ja vam anunciar, us convidem a formar part de la comissió que decidirà on invertir els beneficis obtinguts amb el lloguer que es va fer de la sala d’entrenament al Cirque du Soleil. Com sabeu, van ser 7 dies, pels quals es van rebre 20.000 euros de benefici. Posem aquests diners a disposició de la nostra comunitat per a què decideixi com poden revertir en el projecte de La Central i els i les artistes que el fan possible.

El funcionament que us proposem és el següent:

Data de trobada: 28 d’octubre a les 15h.

Es convida als i les participants a portar propostes pensades per ser discutides en aquesta sessió. Es demana que les propostes que es portin per part dels i les membres d’aquesta comissió es preparin i incorporin un pressupost aproximat. En cas de no poder venir el dia de la reunió, aquestes es poden enviar per correu a info@lacentraldelcirc.cat, però fora bo que algú que les conegués una mica vingués a explicar-les. Des de La Central també es formularan algunes propostes a ser valorades per al comissió.

Si es necessiten suports o informació addicional, si us plau, poseu-vos en contacte amb l’equip de La Central al mateix correu.

Es demana també que les persones que participin d’aquesta comissió es comprometin a fer-ne seguiment en cas que sigui necessari, per tal d’assegurar els processos i les decisions que es vagin prenent.

Per assistir a aquesta reunió no cal inscripció ni notificació, només venir el dia i hora anunciats.

Esperem ser moltes, amb moltes idees i amb ganes de construir plegades