Mostres d’artistes residents

La sigla EP, que significa en anglès «reproducció estesa», s’utilitza per a nombrar un format de gravació musical massa llarg per ser considerat un “senzill” i massa curt per ser un àlbum. Un EP sol tenir una durada de 20-25 minuts. I nosaltres ens hem basat en aquest concepte per crear la nova Mostra de companyies en creació a La Central del Circ. 

Però hem versionat el nom, i en diem: EP (Extended Performance) 

La Central oferirà diferents sales de creació a diverses companyies perquè puguin desenvolupar i investigar en les seves creacions i presentar en públic en unes condicions òptimes.

Un moment únic per veure de primera mà i profunditzar en el treball, coccions que s’alimenten a La Central del Circ i que estan als inicis de les seves  creacions, o que seran presentades en breu, o adaptacions noves….. Idees fresques per viure d’aprop!

16 i 17 de novembre 2018

En aquesta edició d’EP, es presentaran treballs de les següents companyies:

*SOM NOISE cia (Breach) – reflexió sobre les violències masclistes a través de la corda llista i el llenguatge sonor.

*Viso&Rachel (Va pian e fa presto)– dues persones en escena. Home i dona, lent i ràpid, alt i baix, força i agilitat. Una recíproca curiositat que desencadena accions i reaccions a través dels respectius objectes.

*Collettivo Terzo Livello (Documento Terenci Moix) –col·lectiu multidisciplinar especialitzat en les creacions de circ in situ. Influenciat pels moviments artístics dels anys 80 reflexionaran sobre les nostres vides i la relació amb les xarxes socials i les comunitats digitals.

Podeu aconseguir les entrades, AQUÍ. 
Preu general: 8€ | Preu reduït (socis/es de l’APCC i usuaris/es de La Central amb quota vigent): 6€.

No recomanat a menors de 14 anys.

Us hi esperem!